Každý rok s příchodem prvních jarních slunečných paprsků přichází Maso Jičín s několika novinkami pro grilovací sezónu. V letošním roce si přijdou na své především ti, kdo mají rádi výraznější a ostřejší chutě a kombinaci masa a sýru.

Čertovské špekáčky
K tradičním Farmářským špekáčkům, které patří mezi TOP produkty masné výroby, pro letošní sezonu přibyl ostřejší sourozenec. Špekáčky doplněné o červenou papriku a pálivé chilli našly téměř okamžitě své místo u milovníků výraznějších chutí.
Klobása Apetito se sýrem
Jemné propojení chuti taveného sýra a jemně kořeněné klobásy – to je klobása Apetito. Výborně chutná na grilu i studená, krájená na prkénku.


Grilovací klobása s chedarem a jalapeňo
Kombinace masa, sýru chedar a papričky jalapeňo to je spojení, které osloví především pány. Klobása této výrazné a ostré chuti nadchne každého, kdo rád cítí oheň v ústech.