Sous-vide vaření získává v českých domácnostech čím dál větší oblibu. Náš dodavatel masa o tom něco ví a proto máme v nabídce dvě výborné NOVINKY! Selská žebírka na gril SOUS-VIDE a Vepřové koleno bez kosti SOUS-VIDE.
SOUS-VIDE…
Maso připravované touto metodou je zdravější a především chutnější.
My základní postup sous-vide úpravy masa připravíme za vás. Maso naložíme do slaného nálevu, pomalu vaříme a při správné teplotě zabalíme do plastového obalu a zavakuujeme.
Příprava v domácnosti je již hračkou a trvá pouze několik minut.
Maso vyjmeme z obalu a odstraníme rosol. Maso položíme na rozpálený gril, pánev, nebo vložíme do trouby a necháme z obou stran 1 minutu ozpéct. Poté ze všech stran potřeme vlastní oblíbenou marinádou a dopečeme do zlatohnědé barvy z obou stran.
Výsledkem je gurmánský zážitek, který nezkazí žádnou grilovací akci.