SOUS-VIDE PRODUKTY nově v naší nabídce

Sous-vide vaření získává v českých domácnostech čím dál větší oblibu. Náš dodavatel masa o tom něco ví a proto máme v nabídce dvě výborné NOVINKY! Selská žebírka na gril SOUS-VIDE a Vepřové koleno bez kosti SOUS-VIDE.

SOUS-VIDE…

Maso připravované touto metodou je zdravější a především chutnější.

My základní postup sous-vide úpravy masa připravíme za vás. Maso naložíme do slaného nálevu, pomalu vaříme a při správné teplotě zabalíme do plastového obalu a zavakuujeme.

Příprava v domácnosti je již hračkou a trvá pouze několik minut.

Maso vyjmeme z obalu a odstraníme rosol. Maso položíme na rozpálený gril, pánev, nebo vložíme do trouby a necháme z obou stran 1 minutu ozpéct. Poté ze všech stran potřeme vlastní oblíbenou marinádou a dopečeme do zlatohnědé barvy z obou stran.

Výsledkem je gurmánský zážitek, který nezkazí žádnou grilovací akci.

Ať už Vám žádná aktualita neuteče

Každý týden pro Vás připravujeme skvělé akce, novinky a aktuality. Odebírejte náš newsletter a už Vám žádná neuteče.

ZVEME VÁS!

VEPŘOVÉ HODY

6. listopadu 2021 od 8,00 do 14,00 hodin
na nádvořích Valdštejnského zámku v Jičíně.