UZENÁ VEPŘOVÁ KÝTA S KOSTÍ NA GRIL

 

              Plánujete setkání s přáteli, nebo rodinnou oslavu?

              Řešíte čím hosty dobře pohostit? Je Vám blízké grilování?

              Pak tu máme tip přímo pro Vás!

              Objednejte si u nás Uzenou kýtu s kostí na gril! 🍗

              Objednávky přijímáme ve všech našich prodejnách.

          Postup přípravy:

          Maso grilujeme na mírném ohni 8-10 hodin. Kýtu mírně 

         opečeme, poté kůži nařízneme a potíráme marinádou s

          grilovacím kořením. Během celého grilování dohlížíme na  

          pravidelné a pomalé otáčení kýty. Při grilování maso často

           potíráme marinádou a to hlavně po každém ořezání kýty.

           Ke grilovanému masu podáváme čerstvý chléb, okurky,

           hořčici, křen. A samozřejmě skvěle vychlazené pivo,

           nebo víno.

Ať už Vám žádná aktualita neuteče

Každý týden pro Vás připravujeme skvělé akce, novinky a aktuality. Odebírejte náš newsletter a už Vám žádná neuteče.